Bedste Disney Sang

26. April 2021 • Musikblog
Billede: Billede af Momentmal fra Pixabay

Der er nok mange forskellige meninger, når det kommer til, hvilke sange der er den bedste Disney sang. Men rigtig mange fra 90’erne, har i hvert fald de gode klassikere som favoritter.

Her kommer der et eksempel på de bedste Disney sange:

  1. Løvernes Konge: Hakuna Matata. Det er nok de færreste der blev født i 90’erne, som ikke kan synge med på muntre sang, med Timon og Pumbas kendte motto Hakuna Matata.
  2. Mulan: Vær En Mand. Man skal da være et skarn, hvis man ikke får lidt ekstra kampgejst af ”krigersangen” fra Mulan. Sangen handler om, at alle i lejren trænger til hård træning, før de er klar til at gå i krig mod hunnerne.
  3. Aladdin: Et Helt Nyt Liv. Hvem ville ikke gerne have en tur på det flyvende tæppe, sammen med Aladdin?
  4. Junglebogen: Det Rent Og Skært Nødvendige. Når jeg tænker på den her sang, så kommer jeg altid til at se Baloo for mig, som står og gnubber sig op af en træstamme.
  5. Skønheden og Udyret: Det Er Ganske Vist. Det er vist sikkert at sige, at alle heppede på at Belle ville falde for Udyret.
  6. Toy Story: Du Er Min Bedste Ven. Hvis du har en bedste ven, så skal du helt spille den her sang for dem.

Her skal vi huske at takke: Perlen Odense, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette indlæg. Hvor du køber et stort sortiment med smykker. Det betyder at Perlen Odense får et link i dette indlæg.

Danske sange om kærlighed?

14. June 2022 • Musikblog
Billede: Pixabay / StockSnap
Læs Resten

De bedste sange fra 10'erne

21. June 2021 • Musikblog
Billede: Pixabay
Læs Resten