Bedste Sange Fra Højeskolesangbogen

23. April 2021 • Musikblog
Billede: Pixabay, ulleo

Efter 1 år på efterskole og højskole har jeg enormt mange gode minder fra højskolesangbogen. Derfor bliver nedstående liste meget præget af mine personlige præferencer, men jeg lover, at de sange her kan altså også noget!

Wind of changes

En utrolig stille og rolig sang med en masse stærke tanker bag. Tempoet gør, at man bliver enormt afslappet, når man synger den. På klaver bliver den ligeså god som originalen.

Linedanser

En sang der har en stor betydning i mit hjerte. Sangen var helt ny og meget populær, da jeg gik på efterskole. Jeg kan sangen udenad, og jeg er helt vild med budskabet og teksten.

Oprindelig blev den faktisk skrevet til en konfirmant, men kan sagtens blive brugt i mange andre situationer.

Vem kan segla förutan vind

Denne sang fik jeg kendskab til, da jeg gik på højskole. Det er en sang, jeg ikke forstod meget af, men har et fantastisk budskab i kærlighedens tegn.

Tears in heaven

En sang med en hård baggrund, da den blev skrevet efter en ulykke for sangskriveren Eric Claptons søn. Sangen handler om den sorg, som Eric følte efter sin søns død. En meget trist, men smuk sang.

Livstræet

Sangen som næsten alle kender. En sang til alle aldre og som er med til at holde os alle unge og legesyge. Det er nemlig vigtigt at huske, lige gyldigt om man er ung eller gammel.

Du læser dette indhold, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet for at tilgodese Perlen Odense. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis købe medaljon.

Danske sange om kærlighed?

14. June 2022 • Musikblog
Billede: Pixabay / StockSnap
Læs Resten

De bedste sange fra 10'erne

21. June 2021 • Musikblog
Billede: Pixabay
Læs Resten